Inspiration

Betala med Klarna hos Nordicflame

Nov 14, 2023

Betal med Klarna hos Nordicflame - nordicflamedk
Välkommen till Nordicflame! Nu med Klarna-betalningslösning för våra svenska kunder!

På Nordicflame strävar vi kontinuerligt efter att förbättra köpupplevelsen för våra uppskattade kunder. Därför är vi glada att meddela vår nya betalningslösning med Klarna, som är tillgänglig speciellt för våra kunder i Sverige.

Vad innebär det för dig som kund?

Problemfri och flexibel betalning: Klarna ger dig möjlighet att handla nu och betala senare. Med alternativ som "Köp nu, betala senare" eller att dela upp betalningarna över tid får du större flexibilitet när du handlar hos Nordicflame.

Enkel retur- och reklamationsprocess: Klarna erbjuder en smidig returprocess som gör det lättare att returnera varor och få återbetalning om det skulle behövas. Detta ger dig trygghet vid dina köp.

Säkerhet och konfidentialitet: Klarna är en erkänd betalningsplattform som prioriterar säkerheten för dina transaktioner. Din information är skyddad, och du kan känna dig trygg med att göra dina köp.

Insyn i din shopping: Klarnas användarvänliga app ger dig möjlighet att hålla koll på dina köp och betalningar, så att du alltid har kontroll och överblick.

För våra kunder i Sverige innebär införandet av Klarna som betalningslösning att du kan njuta av en mer sömlös, säker och bekväm köpupplevelse när du handlar hos Nordicflame. Vi vill göra din shoppingupplevelse så trevlig som möjligt, och med Klarna säkerställer vi just detta.

Ta en titt på vårt sortiment och njut av fördelarna med att handla med Klarna hos Nordicflame. Vi ser fram emot att ge dig en ännu bättre shoppingupplevelse!