Du kan beställa en returetikett via oss.

Om du har köpt flera varor från oss har du möjlighet att returnera en eller flera varor, även om de köptes i en och samma beställning.

Observera att du inte får tillbaka fraktkostnaderna om du ångrar en del av ditt köp.

Klagomål

På NordicFlame ger vi en 2-årig garanti enligt köplagen. Garantin gäller material- och tillverkningsfel, men tyvärr inte defekter eller skador som orsakats av felaktig användning av produkten.

Hur klagar jag på en produkt?

Om du vill klaga på en vara rekommenderar vi att du gör det så snart som möjligt efter att felet har upptäckts, skriv ett e-postmeddelande till info@nordicflame.dk  Vi behöver följande information när du lämnar in ett klagomål:

  • En beskrivning av felet på varan - bifoga även bilder eller video.
  • En beskrivning av hur felet uppstod.
  • Ditt beställningsnummer för varan och dina kontaktuppgifter.

Vi kommer sedan att behandla ditt klagomål så snabbt som möjligt.

Returnerar

När du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp har du 30 dagar på dig att returnera varan till oss. Du måste betala för returpaketet och du är ansvarig om det uppstår skador under transporten.

Varans skick när du returnerar den

Om föremålet har förlorat i värde och detta beror på att du har använt det på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa föremålets art, egenskaper och funktion, kan du bara få tillbaka en del av inköpspriset. Hur mycket du kan få tillbaka beror på varornas handelsvärde, och i vissa fall kan det innebära att du bara kan få tillbaka kostnaden för leveransen.

Returnerar

Du får alltid en påminnelse från paketbutiken om du inte hämtar din försändelse. Om paketet inte hämtas i tid (14 dagar) returneras det till Mhome.dk. Fraktkostnader i samband med detta återbetalas inte.

Återbetalning av köpesumman

Om du ångrar ditt köp får du pengarna tillbaka. Om föremålet är avskrivet drar vi av det belopp som du är skyldig att betala.

Vi kommer att återbetala alla betalningar som vi fått från dig, inklusive leveranskostnader (med undantag för extra leveranskostnader om du har valt en annan leveransmetod än den billigaste standardleveransmetoden som vi erbjuder), inom 14 dagar från den dag då vi tar emot ditt meddelande om uppsägning. Vi återbetalar pengarna med samma betalningsmedel som du använde vid köpet, om vi inte har kommit överens om något annat. Vi kan hålla inne betalningen tills vi har mottagit varorna, om du inte skickar oss ett bevis på att du har returnerat dem.

Varorna skickas till

NordicFlame.dk

Industrivej 9B, 7400 Herning

Danmark