En del av Mosterd.dk

Dansk familjewebbshop

Nordic Flame är en familjewebbshop med passion för att skapa komfort i hemmet. Vi älskar de trevliga stunderna med familj och vänner, och vi vill dela det med dig. Vi brinner för försäljning och service, därför var det självklart för oss att starta något tillsammans.

Vårt familjeföretag sträcker sig flera år tillbaka innan Nordic Flame grundades:

Redan 2007 startade Dorthe butiken Moster D. Så länge vi kan minnas har Dorthe kallats för moster, så därför fick butiken detta namn. Den fysiska butiken ligger i Herningcenteret vid entré C och 2019 startade Dorthe och hennes son Mads-Emil nätbutiken Mhome. Sedan dess har det gått fort och webshopen drivs idag av Mads-Emil där Nordic Flame är den nyaste webshopen där vi har samlat de unika LED-ljusen från Deluxe Homeart, så att du kan hitta allt tillsammans.

Fördelar med NordicFlame

  • Dansk design

    LED-ljus är unika konstgjorda ljus i dansk design. Vid första anblicken ser ljusen nästan verkliga ut. Det kan bland annat bero på harts i toppen av ljusen, som ser ut som flytande ljusvax. Denna wet look är faktiskt patenterad och bidrar till att göra ljusen helt unika. Konstgjorda ljus tas till en helt ny nivå, och du kommer definitivt inte att snåla med det roliga.

  • Hållbara LED-ljus

    Det finns många fördelar med LED-ljus. De är bland annat hållbara och det har varit viktigt för oss som handlare att vi tänker på miljön. LED-ljus är hälsosammare för miljön än vanliga levande ljus. Du undviker giftiga partiklar från sot och rök som kan vara skadligt och orsaka obehag. Eftersom LED-ljus inte får sot är de också bättre för ditt inomhusklimat. Därför är LED-ljus ett bra alternativ till vanliga ljus.

Skapa mysiga miljöer

Vi har ett stort sortiment av LED-ljus från Deluxe Homeart i ett hav av olika storlekar och färger. Oavsett om du letar efter LED kronljus, levande ljus, värmeljus eller LED-ljus för utomhusbruk så har vi något som passar in i din inredning.

Det finns oändliga möjligheter för sammansättningen av LED-lampor. Kanske behöver du det perfekta kronljuset till din favoritljusstake? Eller kanske du behöver LED-blockljus till dina lyktor eller dekorationer? Utforska vårt stora sortiment och hitta de LED-ljus som passar din inredning och ditt hem. Du skapar snabbt en mysig atmosfär med levande ljus och med batteridrivna ljus blir det inte lättare.

Om du har några frågor om våra produkter, ring eller skicka ett mail så hjälper vi dig gärna.

Mads

Herdis

Dorthe Emilie