No drama just Klarna

Köp nu, betala senare

Betal med fakturan direkt från Klarna.

Nordic Flame är godkänd av Klarna.

Köpsäkerhet vid Klarna-betalning.

Efter 30 dagar betalar du för dina varor.

Hur fungerar Klarna?

Klarna - Den flexibla betalningslösningen hos Nordic Flame

Betalningen ska vara enkel och flexibel, och det är precis vad Klarna erbjuder hos Nordic Flame. Med Klarna har du tillgång till flera betalningsalternativ som gör det enkelt och bekvämt att handla på nordic-flame.se. Här är en översikt över Klarnas betalningsalternativ på vår webbshop:

  1. Betala senare: Med Klarna får du upp till 30 dagar på dig att betala din faktura utan extra räntor eller avgifter. Du kan först ta emot och prova dina varor innan du bestämmer dig för att betala. Och om det uppstår oförutsedda omständigheter kan du alltid skjuta upp din betalning med hjälp av Klarna-appen eller kontakta Klarnas kundtjänst.
  2. Betala i 3 delar: Dela upp din betalning i tre lika stora delar som dras från ditt kort var 30:e dag. Du betalar inga räntor eller avgifter, och du får varorna direkt.
  3. Betala nu: Betala omedelbart med ditt kort eller MobilePay och få en bekräftelse på din betalning samt ett kvitto via e-post.

Med Klarna - Säker betalning hos Nordic Flame.

Betala med Klarna.

För att använda Klarna som betalningsmetod på nordic-flame.se väljer du helt enkelt Klarna Checkout i kassan och fyller i dina uppgifter. Klarna kommer sedan att göra en kreditkontroll som inte påverkar din kreditvärdighet för att bekräfta din identitet och betalningsförmåga. Och du kan alltid hitta mer information om Klarna och deras villkor på Klarnas webbplats.

Med Klarna som betalningslösning hos Nordic Flame får du en problemfri och säker betalningsupplevelse som gör det möjligt för dig att njuta av dina köp utan krångel. Prova själv och upplev den bekvämlighet som Klarna erbjuder när du handlar hos oss.