Inspiration

Fjärrkontroll för dina DeluxeHomeart LED-ljus

Feb 22, 2023

Deluxe-homeart-fjernbetjening

En fjärrkontroll som passar alla LED-lampor

En fjärrkontroll för LED-blockljus kan vara ett praktiskt sätt att kontrollera och ändra timerfunktionen utan att behöva tända eller släcka lamporna manuellt.

Deluxe Homeart Fjärrkontroll som kan användas till alla våra LED-lampor

Här kan LED-ljusen ställas in att automatiskt släckas efter antingen 2, 4, 6 eller 8 timmar.

Hitta fjärrkontroll -klicka här!

Deluxe homeart fjärrkontrollInbyggd timerfunktion:
Ställ till exempel fjärrkontrollen på 8 timmar, då släcks alla lampor automatiskt efter 8 timmar. Och med den inbyggda timern i LED-lampor tänds de igen efter 16 timmar, och detta fortsätter om du inte använder av-knappen på fjärrkontrollen.

 

Fjärrkontroll från Deluxe Homeart

Du kan enkelt köpa våra LED-ljus utan fjärrkontroll, men vi rekommenderar nu att du gör det. Åtminstone om du enkelt och enkelt vill fjärrstyra dina LED-ljus utan att behöva tända/släcka dem varje gång du vill njuta av mysigheten. 

Är du trött på att alltid behöva tända och släcka dina LED-ljus manuellt? Det slipper du med en smart fjärrkontroll från Deluxehomaert. Du kan styra och styra dina LED-ljus med de inbyggda funktionerna, som är på/av-knappen och timerfunktionen där du kan ställa in lamporna att släcka efter 2-4-6-8 timmar.

Hur fungerar timerfunktionen rent praktiskt?

Om du först och främst tänder lampan under den nedre ''Manuellt'' så aktiveras ljuset och du kan nu hitta fjärrkontrollen. till exempel kan du klicka på ''2'' och då kommer själva lågan att blinka en gång.
Nu är timerfunktionen aktiverad och ljuset släcks automatiskt efter 2 timmar. Nästa dag, samtidigt som du aktiverade lampan i 2 timmar, tänds den automatiskt igen. Ljuset släcks igen efter 2 timmar och fortsätter så länge funktionen är aktiverad.Manuell på och av-knapp

Vill du styra ditt LED-ljus själv kan du använda fjärrkontrollens av och på-knapp direkt utan att behöva resa dig från soffan.

Hur det fungerar:
Första gången måste du manuellt tända lampan under basen och stänga av den med fjärrkontrollen. Du kan sedan slå på och av den som du vill.

Fjärrkontrollen kan användas till alla våra LED-lampor, oavsett om det är för utomhus- eller inomhusbruk. Med fjärrkontroller till dina LED-lampor blir det ännu enklare att njuta av mysigheten, det är bara att luta sig tillbaka.

 

Hur fungerar fjärrkontroller för LED-ljus?

Med fjärrkontroller för LED-lampor kan du automatiskt ställa in dina LED-lampor så att de släcks efter 2, 4, 6 eller 8 timmar.

Om du till exempel ställer in timerfunktionen på 8 timmar, kommer LED-lamporna att släckas automatiskt efter de 8 timmarna. Efter 16 timmar tänds lamporna igen och så vidare tills du använder av-knappen.

Timerfunktionen gör att du enkelt kan ställa dina LED-ljus där det passar dig, då du inte behöver gå för att tända dem.

Hitta Deluxe Homeart fjärravkänning här!