Inspiration

Därför ska du inte använda riktiga ljus på sommaren!

Mar 02, 2023

Derfor skal du ikke benytte ægte Stearinlys om sommeren! - nordicflamedk

Vi är alla bekanta med att sätta ett ljus på fönsterbrädan och se det smälta i solens strålar. Är du också trött på det och vill hitta en annan lösning? Så läs nedan varför vi rekommenderar utomhus LED-ljus för inomhusbruk på sommaren.

En nackdel med riktiga ljus på sommaren kan vara att de kan locka till sig insekter som myggor och flugor. Detta beror på värmen och ljuset som sänds ut av ljusen, vilket kan locka till sig dessa insekter. Detta kan vara irriterande om du är utomhus och vill slippa bli stucken eller störd av insekter.

Dessutom kan ljusen också bidra till att höja temperaturen i ett rum, vilket kan vara obehagligt på sommaren när temperaturen redan är hög. Detta kan vara en särskild nackdel om du bor på en plats med varma sommarkvällar.

Ljusen kan också utgöra en brandrisk om de placeras nära brandfarliga material eller om de av misstag välter omkull. Det är därför viktigt att alltid vara uppmärksam på säkerheten vid användning av ljus. På Nordicflame rekommenderar vi som alltid en utomhuslampa på sommaren då den är gjord av plast och inte smälter i solen.

Fördelar med att välja en utomhus LED-ljus

- Smälter inte i solen
– Kan stå ute året runt
- Tål att stå i direkt regn
- Upp till 1500 batteritimmar
- Kan användas både inomhus och utomhus

Är du trött på att dina ljus smälter i fönsterbrädan eller i ett varmt uterum?
Då rekommenderar vi alltid LED-lampor i plast. De smälter inte och kan användas både inomhus och utomhus. Använd dessa Realflame LED-ljus , som är så unika och identiska med levande ljus. De ser ut som ett vanligt ljus med flytande vax. Om du vill undvika giftiga partiklar från de riktiga ljusen är dessa LED-lampor ett bra alternativ. De är designade med en 3D LED-låga så att de ser så levande ut som möjligt.

Placera utomhusbelysningen i en utomhuslykta, du kan ha dem framstående året runt. Ha lampan tänd även om du inte är hemma, använd timerfunktionen i vinterperioden som stöldskydd.

Se utomhus deluxe homeart LED-ljus -Klicka här!