Inspiration

Spårljus med skarvar och vacker 3D Flame

Mar 16, 2023

Rille-Led-lys-deluxehomart

Använd andra former i LED-ljus i din inredning.

Räfflade LED-ljus med annan form och räfflad utsida kan användas på många olika sätt i din inredning, då de ger ett flimrande och mysigt ljus som påminner om riktiga ljus, men utan brandrisk. Här är några idéer för att använda LED-ljus i din inredning:

  1. På fönsterbrädor: Placera Rille LED-ljus på fönsterbrädan för att skapa en mysig och varm atmosfär på kvällen.

  2. I badrummet: Använd Rille LED-ljus i badrummet för att skapa en avkopplande och mysig atmosfär under ett avkopplande bad.

  3. I myshörnan: Ställ Rille LED-ljus i en myshörna i vardagsrummet, där du kan koppla av och läsa en bok eller se en film.Räfflade led-ljus deluxe hemkonst

Rille Led-ljus från Deluxe Homeart

Vackra och dekorativa LED-lampor som har vertikala spår runt om. Det ser otroligt elegant och annorlunda ut. LED-lågan med 3d-effekt är nästan som en riktig låga. Även på nära håll ser det bedrägligt verkligt ut.

Använd en LED-lampa med spår för en bordsdekoration. Det är också populärt för evenemang som bröllop eller familjefester.

Räfflade led-ljus deluxe hemkonst

LED-ljus är designade med en snygg 3D-flammeffekt, som skapar en realistisk flamliknande rörelse och en varm och mysig atmosfär. Dessa LED-ljus kan vara ett bra alternativ till traditionella ljus då de är säkrare och mer hållbara.

När du väljer ett LED-ljus med 3D-flammeffekt är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som storlek, färg och batteritid. De flesta LED-ljus med 3D-flammeffekt har en automatisk timer som gör det enkelt att ställa in lamporna att tända och släcka vid specifika tidpunkter.

Se vårt urval av spårformade LED-lampor - Klicka här!