Inspiration

Vem är DeluxeHomeart?

Mar 16, 2023

Hvem er DeluxeHomeart? - nordicflamedk

Deluxe Homeart-lampa

DeluxeHomeart grundades av Claus Nørskov Poulsen. Hans uppdrag var att skapa den snyggaste och mest verklighetstrogna Deluxe-lampan du kan hitta på marknaden. Det måste sägas att det har lyckats ganska bra. En DeluxeHomeart-lampa ser annorlunda ut än de andra och är en patenterad lampa med något väldigt speciellt och unikt i toppen av ljuset.

Patenterad Wetlook och naturtrogen 3D-låga

De riktiga eldljusen är en specialpatenterad produkt från Deluxe Homeart. Från första anblicken ger Real flame LED-lamporna en känsla av riktiga ljus. Ljusen är vackra och verklighetstrogna och har patent på sin vackra våta look, där du får ljusens naturtrogna våta och smälta utseende. Deluxe-lamporna är av högsta kvalitet med en design som du inte hittar någon annanstans och ett skarpt pris.
Konstgjorda ljus från Deluxe Homeart med 3D Real Flame är skapade för dig som vill ha det extraordinära och inte vill kompromissa med varken kvalitet eller utseende.

DeluxeHomeart-lampor är fina kvalitetsprodukter som finns i flera storlekar och färger – oavsett om du föredrar LED-blockljus , LED- värmeljus.

Deluxe hemkonst 3d-flamma

Fördelar med att välja Deluxe Homeart

Ljus ger en väldigt speciell atmosfär i rummet, men det finns också vissa nackdelar med dem. Först och främst sprider de mycket värme, så om du bor i ett nytt och välisolerat hus, eller om du gillar att ha många på en gång, blir rummet snabbt riktigt varmt. Därefter producerar ljus mycket sot, vilket ofta kan ses på väggar och fönster. Om det finns små barn med nyfikna fingrar eller husdjur i huset är det också viktigt att hela tiden ha koll på dem och se till att de inte kommer i närheten av lamporna.

säkerhet

En av de största fördelarna med att välja LED-lampor framför vanliga ljus är säkerheten. LED-lampor använder inte öppna lågor, så du behöver inte oroa dig för brandrisker. Detta gör dem idealiska för användning i hem med små barn eller husdjur. Du kan placera LED-lampor nära gardiner eller andra material utan att oroa dig för om det kan gå fel. Och är du mer för utomhusbelysning kan du också använda den LED-ljus utomhus utan att oroa dig.


Hitta mer än 23 olika färger och storlekar hos Nordicflame, som är exklusiv återförsäljare av DeluxeHomeart-lampor.

Köp ljus från Deluxe Homeart - Klicka här!