Inspiration

Varför välja en galvaniserad lykta?

Feb 14, 2023

A2Living lanterne

Läs nedan varför Nordicflame har ett unikt urval av lyktor.

På Nordicflame säljer vi främst LED-ljus från Deluxe Homeart.
Dessutom har vi handplockat vad vi anser är de bästa lyktorna på marknaden.
Att hitta rätt lykta kan vara en djungel av material och olika sammansättningar. Vi har gått igenom hela sortimentet och säljer därför endast A2Living på Nordicflame, då det är lyktor som är 100% bäst för att klara av det omväxlande vädret. Du behöver inte kompromissa när det kommer till lyktor , galvaniserade lyktor från A2 Living är en bra investering, då de är tåliga, kräver minimalt med underhåll och har lång livslängd. De kan vara lite dyrare än vissa andra typer av lyktor, men de kommer att betala för sig i längden.

Varför välja en galvaniserad lykta ?
Galvanisering är en process där ett skyddande lager av zink appliceras på metallytan för att förhindra rost och korrosion. En galvaniserad lykta har flera och användbara fördelar:

  1. Lyktans hållbarhet:
    Galvanisering skyddar metallen från rost, vilket gör lyktorna mer hållbara och därmed en mycket längre livslängd. De tål extrema väderförhållanden som regn, snö, frost och solljus utan att rosta.

  2. Snygg lykta :
    Galvaniserade lyktor har en fin silverfärg som passar bra till både modern och traditionell inredning. De har också en karaktäristisk patina över tid. Det finns möjlighet att köpa en galvaniserad lykta som är svartmålad. Se lyktorstorlekar från Micro till Maxi lyktor

  3. Lågt underhåll : Galvaniserade lyktor kräver minimalt underhåll eftersom de inte rostar och inte behöver målas eller betsas.


Vem är A2Living?

A2 Living är ett danskt varumärke som har bestämt sig för att designa och producera de bästa lyktorna för hemmet. A2 Livings passion ligger i de små detaljerna och det råa utseendet – det är en kombination som tillsammans skapar en unik och tidlös design.

En lykta från A2 Living ger inte bara inredningen en exklusiv touch, de kan även sprida massor av värme och mys när du väl tänder en LED-lampa i A2-lyktorna.

Det unika med lyktorna från A2Living är att de är gjorda för att kunna stå både inne och ute året runt. De är gjorda så att de är väderbeständiga och enkelt klarar av det ombytliga skandinaviska vädret, därför kan du njuta av din A2 Living-lykta både när solen står högt och när snön faller.