Inspiration

Varför välja ett LED-ljus med 3D-låga

Feb 17, 2023

LED-sterainlys med Wetlook

När kan en LED-lampa ha en 3D-låga?

Ett LED-ljus kan ha en 3D-låga när det är utrustat med en speciell teknik som skapar en trevlig tredimensionell flamillusion. Denna teknik använder vanligtvis en kombination av vanligt LED-ljus och reflekterande element för att skapa en låga som ser ut att röra sig och dansa i blixtarna som ett riktigt ljus skulle göra.

Inte alla LED-ljus har denna 3D-flammeffekt, eftersom det beror på ljusets kvalitet och modell. Om du letar efter LED-lampor med en verklighetstrogen 3D-låga så har vi gjort det enkelt för dig! Vi säljer endast LED-ljus med 3D-låga hos Nordicflame.Wetlook på LED-ljus

Ett LED-ljus kan ha en unik ytbehandling som ger en våt, glänsande eller glansig effekt, vilket kommer att resultera i samma utseende som vi känner det från ett riktigt ljus, när vaxet smälts skapar det en så kallad Weetlook som gör att LED-ljus mycket naturtrogen och verklighetstrogen att se på. Detta kan vara ett designval av tillverkaren för att ge ljuset ett mer realistiskt och autentiskt utseende.Till exempel har Deluxe Homeart patent på deras helt unika Weetlook. Vilket gör LED-ljuset mer attraktivt och unikt på marknaden.